Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



пʼятницю, 26 квітня 2024 р.

ІгроDAY скликає друзів

 


На відвідувачів бібліотеки – філії №3 для дітей чекають цікаві книги, це простір, де можна весело провести час, граючи у настільні ігри - з 2018-го року  у закладі діє  проект «Ігровий портал», який урізноманітнює дитяче дозвілля у бібліотеці.

Нині сучасна бібліотека асоціюється не тільки з книгою, але й з веселими іграми, які сприяють спілкуванню та інтелектуальному розвитку. Мабуть, складно придумати корисніше заняття, ніж гра в настільні ігри, адже під час ігрового процесу дитина вчиться: дотримуватися правил, виконувати інструкцію; спілкуватися; докладати зусиль для перемоги; бути посидючою; логічно мислити; розвивати просторове сприйняття, концентрацію та уяву; знайомиться із відчуттями перемоги та поразки.

Настільні ігри самі по собі унікальні, кожна гра має свій незрівнянний ні з чим темперамент, вони захоплюють і не відпускають.

У нинішніх  реаліях проект став в нагоді для урізноманітнення перебування дітей у бомбосховищі, що дає змогу відволікти від небезпеки та переключити їхню увагу на позитив.

27 квітняМіжнародний день настільних ігор. З цієї нагоди з юними читачами було проведено інтелект-карусель «ІгроDAY скликає друзів» з нашими. У бібліотеці є безліч настільних ігор на різний смак, як для хлопчиків, так і дівчаток, як для молодшого, так і старшого віку. Діти можуть розважатися різними настільними іграми. Вони переконалися, що без електронних гаджетів також можна весело, а головне – корисно відпочити! У цей ІгроDAY  бажаючі позмагалися своїми вміннями гри в шахи із завідуючою бібліотекою-філії №3, за що переможці отримували призи.


Також діти створили диво своїми руками на світловому планшеті для пісочної анімації. Чи не це мрія кожної дитини? А якщо чудо з’явиться в результаті ігор з піском, захопленню не буде меж.


Тож тепер, коли ви знаєте в чому користь настільних ігор, поспішайте до бібліотеки. Все, що потрібно - привести друзів і не забути прихопити гарний настрій, щоб весело, а головне - з користю провести час.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!