Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



неділю, 2 квітня 2017 р.

Зустрічаймось в Читай – місті!

Під час весняних шкільних канікул в бібліотеці філії №2 було проведено тиждень дитячої книги «Зустрічаймось в Читай – місті!» з метою виховання любові та поваги до книги, бібліотеки, залучення дітей до систематичного читання.
Тиждень розпочався літературним портретом «Видатний байкар»  з нагоди 190 – річчя від дня народження Леоніда Глібова для учнів 4 – 5 класів міського ліцею. Діти мали змогу познайомитись з життям та творчістю поета, послухати його байки, вірші, розгадати загадки.
Бібліотекар Аліна Грищенко звернула увагу дітей на перегляд  літератури «Чарівник правдивого слова».
Для дітей центру розвитку дитини №4 було проведено цикл заходів: вітальню – знайомство «Я з книгою відкриваю Всесвіт», літературну мандрівку «Казкарів побільше знай, казочки ти їх читай», прес – калейдоскоп «В гостях у Ведмедика Баррі, Малятка та Пізнайка».
Цікаво пройшов День сімейного спілкування «Родина. Бібліотека. Дозвілля», що базувався на ігровій та дискусійній основі. Така форма бібліотечної роботи розширює межі сфери спілкування, об’єднує родину, сприяє розвитку пізнавальних стимулів і світогляду дітей.
Завершився тиждень дитячої книги турніром книгоманів «Гарна книга – справжнє свято». Найактивніші юні читачі бібліотеки мали змогу поділитися враженнями про улюблену прочитану книгу, позмагатися в інтелектуальних конкурсах: «Доповни прислів`я», «Подумай – відгадай», відповісти на запитання вікторини «Юні книголюби».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!