Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



суботу, 3 грудня 2016 р.

Енергозберігання – важливе завдання


Економ усе, що можеш –
Світло, газ, тепло і воду.
Цим зміцнити допоможеш
Родини своєї бюджет та доходи.

    Чи не найактуальнішою темою в усьому світі і у нашій країні сьогодні є тема енергозбереження. Бо людство розуміє, що воно повинно жити в гармонії з навколишнім середовищем, своєю Планетою, берегти її надра та ресурси.
    Щоб привернути увагу дітей до проблем використання та економії енергоресурсів у бібліотеці-філії для дітей №3 пройшов цикл заходів на тему збереження енергоресурсів. 

   Це питання обговорювалося і на одному з засідань діючого при бібліотеці  клубу «Всезнайко». Діти стали активними учасниками години заощадливості «Енергозберігання – важливе завдання». Вони мали змогу дізнатися про енергію, джерела енергії і їхню роль в житті людини, познайомились з правилами ефективного та економного використання енергоресурсів.

  Гра – імпровізація «Суперспоживач» надала необхідні  знання та навички з елементарних засобів енергозбереження та економії. А тренінг з бережливості  перевірив чи економне і дбайливе ставлення дітей до електроенергії.
   Подорож в незвичайну країну Енерголенд була захоплююча, тому що поради, щодо зберігання електроенергії та використання сонячної енергії надали дітям усіма улюблені гості – Фіксики. Учасники зустрічі подивилися мультфільм «Добре світло», розгадали електрокросворд. 
    Отже, гарний настрій зберігався протягом всієї зустрічі.

1 коментар:

  1. Дуже важливо, що така тема як енергозаощидливість піднімається у бібліотеках.Це актуально в наш час.Дітки, надіюсь, втілять в життя нові заощадливі технології.

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!