Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

Проект завершився - робота продовжується

   Ось і добіг до кінця проект «Центр освіти дорослих як платформа розвитку місцевої громади», який організували  Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Ольжича спільно із Житомирською обласною молодіжною громадською  організацією «Паритет» за підтримки Німецької асоціації народних університетів (DVV International), громадської організації «Інформаційно – дослідний центр «Інтеграція та розвиток» та Міністерства закордонних справ Німеччини. Активну  участь у проекті  брали і працівники центральної міської бібліотеки.

   29 листопада  у приміщенні Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича відбулося підведення підсумків проекту, де всі учасники, в тому числі і провідний методист ЦБС Світлана Коржук, 
презентували проведені заходи. Модератори проекту  ознайомили всіх присутніх із результатами аналізу проведених фокус-груп у бібліотеках області.
   Всім учасникам проекту були вручені сертифікати за успішне засвоєння навчальної програми «Технології неформальної освіти дорослих», а  бібліотеки отримали книги та настільні ігри, які стануть гарним подарунком користувачам.
   Хочеться сказати, що на цьому робота центральної бібліотеки  по даній тематиці не закінчується і надалі ми  будемо проводити неординарні тематичні заходи. Крім цього продовжимо вивчати потреби та запити  мешканців  міста через  анкетування, соціологічні дослідження та залучати до  обговорення цікавих та насущних питань сьогодення, що хвилюють громаду.
  Ми вдячні всім, хто долучився до нашої роботи: учасникам вечора швидких журналістських побачень та  координаторам проекту Олені Остапчук, Олені Люблянській, Галині Козаченко.

2 коментарі:

  1. Молодцы библиотекари, что учавствуете и еще к тому же и побеждаете. Так и дальше желаю Вам держать высоко планку. Работайте и побеждайте и конечно желаю , чтобы Вас ценило начальство за такие победы.

    ВідповістиВидалити
  2. Дорогі колеги, бо донедавна я також працювала у бібліотеці. Рада , що Ви отримали в дарунок літературу, бо книги для бібліотеки це саме головне. Не мала честі бути присутньою на заході , але радуюсь разом з вами за перемогу. Бажаю і надалі приймати участь у нових проектах і перемагати.

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!