Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



неділю, 1 вересня 2013 р.

Літня прогулянка Книги

   Час летить непомітно! І ось уже перший день осені, початок нового навчального року, а ще й старт нового бібліотечного сезону. Це незабутній і хвилюючий день для першокласників, їхніх батьків та й усіх школярів загалом.  День знань – це свято, це знайомство з новими однолітками та зустріч з старими друзями, це і розповідь про проведення літніх канікул.
   Літній відпочинок у більшості дітей –  не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід’ємний компонент покращення здоров’я та духовного зростання. В цьому році  багато дітей влітку завітали до бібліотек нашого міста, бо літнє читання більше сприяє успішності дітей у школі, ніж уроки читання під час навчального року. Фахівці закликають батьків привчати дітей до читання влітку, тому що завдяки такій корисній звичці дитина не тільки швидше вчиться читати, але й поліпшує загальну грамотність.
   Для урізноманітнення літнього відпочинку дітей та з метою ознайомлення дітей і батьків з кращими зразками дитячої літератури, для розкриття книжкових фондів  працівники  бібліотек міста працювали в рамках програми «Літо з книгою». Ця програма дуже різнопланова і насичена, кожна з філій пропонувала читачам свої заходи. Більш детально про неї в інтерв’ю нашого директора Галини Боцман.



    Ми сподіваємось, що дітвора на канікулах  отримала заряд бадьорості, позитивної енергії, багато нової цікавої інформації, яка допоможе в подальшому в навчанні. Завдяки заходам, які працівники проводили в бібліотеках,  дітям влітку було цікаво, пізнавально й весело.
    В будь-яку пору року ми завжди раді нашим читачам і можемо допомогти в спілкуванні з книгою.

6 коментарів:

  1. Як приємно узнати про ваші досягнення та ще й наживо побачити дорогих колег! Мої вітання і нехай у цьому році у вас всі мрії втілюються в життя!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо,Тетяно, за гарні побажання! Мрій у нас багато, якщо всі вони здійсняться, це буде щось:)

      Видалити
  2. Кажуть кожна людина народжується із зерням у руці. Тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. Як правильно, перші його сходи густо з'являються у дитинстві. І ваші бібіліотеки допомагають дітям проявити себе. та й бібліотека, щоб мати дорослого читача, повинна в першу чергу свої творчі починання зосередити на дитині. Що ви і робите. Успіхів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже слушна думка,інколи шукаємо своє покликання все життя, та краще, якщо розумієш його в дитинстві. Безперечно - без маленького читача не буває читача дорослого.

      Видалити
  3. Шановні колеги, ваші майбутні мрії обов'язково збудуться, адже ви такі працьовиті професіонали і ваші читачі вас не підведуть. Переглянувши відео скажу - так тримати, а ми будемо брати з вас приклад!

    ВідповістиВидалити
  4. Стільки приємних слів, дякуємо,WebРукавичка! Бібліотечне життя зараз дуже цікаве і насичене, тільки від нас залежить, яким воно буде надалі:)

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!