Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 4 липня 2023 р.

Вчіться у великих і ставайте багатими та незалежними!

 

    Мрієте стати мільйонером, але все ніяк не можете навести лад у власних фінансах і почати заощаджувати? А можливо вам хотілося б стрімко продвигатися по кар’єрних сходинках, щоб бути начальником? Або ж започаткувати власний бізнес і стати найкращим босом у світі? То що ж заважає вам робити кроки назустріч фінансовому благополуччю? Не вистачає самоосвіти в питаннях бізнесу та фінансів, мотивації, чи ідей? У будь-якому випадку кожному корисно «прокачувати» свою фінансову грамотність за допомогою читання якісної бізнес-літератури, адже якщо ви не вмієте поводитися з коштами, планувати бюджет та накопичувати заощадження, стати заможним майже неможливо.

    Хороші книги – найкращий спосіб розібратися в різних процесах економіки, у їх взаємозв’язку з політичними подіями. Тільки читаючи відповідні книги з економіки, фінансів та бізнесу можна стати більш усвідомленим в даних питаннях. У сучасному світі фінансова грамотність є ключовою складовою грошового успіху, а тематичні книги стають незамінними посібниками. Вони показують ефективні підходи до використання і розподілу коштів, висвітлюють роль прибутків в житті, вчать мислити та формувати цілі, а також надихають і мотивують.

    Тож якщо ви хочете розширити знання про фінанси та «подружитися» з грошима – почніть саме з відповідної літератури. Ми пропонуємо до ознайомлення бізнесотеку «World's best boss», де зібрані надихаючі книги від справжніх гуру в області лідерства та мотивації. Перед вами представлено топ кращих книг про бізнес, які просто обов’язкові до прочитання. Уроки успіху від людей, що досягли стабільних високих доходів змусять вас задуматися про майбутнє, щоб почати змінювати його на краще прямо зараз. Біографії та історії успіху творців великого бізнесу завжди привертають увагу читачів. Адже часто секрети стратегій і побудови великих міжнародних компаній, величезних статків та неймовірних ідей, що переросли у багатомільярдну справу, мотивують також ставати підприємцями. Не секрет, що всі керівники успішних нині компаній колись були початківцями, які тільки мріяли побудувати прибутковий бізнес. Кожен лідер починаючи керувати персоналом, робив помилки і вчився на них. Реальний досвід цих людей становить величезну цінність як для новачків у бізнесі, так і для досвідчених підприємців, що прагнуть не просто утримувати на плаву свою компанію, але і вести її до лідерства на ринку. Бізнес-ідеї, поради, доктрини, методики, викладені в книгах, а також реальні історії успіху часто виявляються ефективнішими, ніж тривалі дорогі курси, що обіцяють розкрити глобальні економічні секрети.

    Пропонуємо вам список чудових книг з яких ви дізнаєтеся про нову модель відношення до грошей, про вміння їх примножувати, давати і брати в борг, витрачати з розумом. Зможете управляти подіями власного життя в сфері грошей, роботи і бізнесу.

    Читайте і надихайтесь на успіх разом з бібліотекою і можливо про вас колись скажуть, що ви – World's best boss!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!