Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



середу, 22 вересня 2021 р.

Діти України за мир на Землі

 Голубко біла, ти лети у світ,
Хай буде мир у небі голубому.
Бо голуб миру, кажуть з давніх літ,
Приносить радість родові людському...

Всім людям на планеті потрібен мир. Жити в мирі - найбільше щастя. Коли немає війни, всі спокійно працюють, вчаться, займаються своїми справами. А найголовніше - діти ростуть в сім'ях з татом і мамою, які їх люблять і виховують.

    Війна… вона - брудна і жорстока. Порушується звичне життя, люди живуть в постійному страху. Та рано чи пізно будь-які війни закінчуються і всі розуміють, що це не мало ніякого сенсу.

         Сподіваємось, що люди будуть чути і розуміти один одного. Віримо, що люди зрозуміють, що якщо бути разом, любити і поважати один одного, можна жити дружно і щасливо. І разом будувати світ!

    Ми не хочемо, щоб люди воювали і руйнувалися міста. Ми хочемо жити у мирі!

      21 вересня, в день Миру, до дитячої бібліотеки ім. Лесі Українки завітали вихованці ДНЗ №15 на захід  «Голубко біла, ти лети у світ, Хай буде мир у небі голубому. Бо голуб миру, кажуть з давніх літ, Приносить радість родові людському».

     Діти із задоволенням взяли участь у вікторині «Ми за мир у світі!», висловлювали свої побажання, що б вони хотіли зробити, аби світ став кращим.

  Маленькі читачі дзвонили в маленький дзвіночок, щоб його дзвін змусив задуматися кожного про те, який крихкий наш світ, а значить, його потрібно берегти!

Всі разом виготовили  символ миру – голубів - задля здійснення спільної мрії – Миру в  Україні! «Голуби миру» розлетілись по домівках щасливих дітлахів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!