Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 3 червня 2021 р.

Місце зустрічі- країна дитинства

 


1 червня у багатьох країнах світу відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це не тільки одне з найрадісніших і улюблених свят для дітлахів, але й нагадування нам, дорослим, про захист прав маленьких членів суспільства.

    У цей літній  день бібліотекарі бібліотеки-філії №1 для дітей ім. Лесі Українки організували розважально – ігрове свято «Місце зустрічі- країна дитинства», на яке завітали учні  1 –А класу міської гімназії.

   Цікавим дійством  стала театралізована експромт- імпровізація  казки «Ріпка», у якій діти за декілька хвилин створили веселу і яскраву виставу.

    Надзвичайно емоційно пройшла вікторина «Відкриває двері казка» та гра «З якої казки?». Дітки, проявивши свою кмітливість та ерудицію, активно відповідали на запитання.

    Завітавши на сеанс арт-терапії «Візьмемо до рук  кольорові фарби, розмалюємо яскраво світ», малеча розмальовувала героїв відомих мультфільмів.

  Дитинство - це чудова пора, тож нехай кожна дитина в цей прекрасний святковий день відчує на собі всю материнську і батьківську любов, їх підтримку та захист!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!