Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 20 квітня 2021 р.

Люби свій край – про Землю дбай

 


Наша планета унікальна. Кожний клаптик – це унікальна природа, тварини і рослини. Мабуть, кожна людина в дитинстві мріє про далекі мандри - побачити мальовничі краєвиди, казкові палаци, екзотичних тварин та птахів.  І щоб це не лишилося лише мрією, ми повинні зберегти неперевершену красу нашої планети для майбутніх поколінь.

      Щорічно 22 квітня народи всього світу відзначають Всесвітній день Землі, який об’єднує людей планети у справі захисту навколишнього середовища. Проблема забруднення була і залишається досить гострою.  Всі ми маємо замислитися над тим, що кожен із нас може зробити  для вирішення  екологічних проблем.  А ми можемо: очистити від сміття прилягаючі території, посадити  дерево, відмовитися хоча б на день від використання пластику.

    Бібліотека-філія №4 ПБ Коростенської МТГ  також долучилась до святкування Дня Землі.  Ми запропонували своїм маленьким користувачам взяти участь у флешмобі  «Не рви, не знищ і не зруйнуй  – це заповідь для тебе, красу планети не зіпсуй – вона одна під небом». Наша акція - нагадування про неповторну чарівність нашої планети, яку ми маємо зберегти! Учні   4-Б класу міського колегіуму (класовод Олена Борисівна Деменєва ) намалювали малюнки та дали обіцянки оберігати землю від забруднення.

      Маємо надію, що такий захід допоможе вихованню дбайливого ставлення до природи, формуванню екологічної культури. Пам’ятаймо, що не Земля  належить нам, а ми належимо Землі. І завтрашній її день буде таким, яким ми його зробимо сьогодні!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!