Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



середу, 2 вересня 2020 р.

Бібліотечні ініціативи в період карантину


«Книжки збирають перлини
людської думки
і передають їх нащадкам»
                                  Айбек
   Книга - це головний ключ до знань. Вона навчає нас, дає освіту, тому в народі кажуть: «Людина без книги, як риба без води», «Книгу читати - усе знати».
   У час розвинутих інформаційних технологій кожен може зробити свій вибір: читати онлайн чи взяти в руки паперову книгу. Ми вже усвідомили, що ніяке онлайн-навчання не замінить живе спілкування із вчителем, викладачем. Так і онлайн-читання не замінить звичайної паперової книги.              На жаль, під час карантину читачі бібліотек не мають вільного доступу до книг. Особливо цю потребу відчувають діти. Тож в період шкільних канікул юні читачі подорожували «Країною книжок та розваг», яку для них створила бібліотекар філіалу № 7 Надія Дмитренко на майданчику біля бібліотеки. Діти побували на «Острові казок», «Острові Всезнайок», в «Країні Загадок». Із задоволенням познайомились з новими книгами та їх авторами, взяли участь у театрі казок, цікаво і корисно провели дозвілля.
  Напередодні державного свята - Дня Незалежності - бібліотекар провела історичний калейдоскоп «День народження моєї країни» та за ініціативи читачів юнацького віку  відбувся флешмоб «Ми любимо тебе, Україно!».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!