Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



середу, 4 грудня 2019 р.

Про тих, хто плаває, літає, нявчить і лає

Кожна жива істота на Землі – унікальна та неповторна. Чи може людина відмовитись від  захоплення, яке заповнює душу при співі пташок, від спілкування з тваринним світом, що є нашим відданим другом і помічником? Ні! Світ живої природи необхідний людині, як саме життя, як джерело наснаги та сили.
       Тож аби діти дізналися більше цікавого про пташиний та тваринний світ нашого краю,  в бібліотеці-філіалі №1 для дітей ім. Л. Українки, в рамках клубу «Юних любителів природи» було запропоновано відвідати  віртуальний зоопарк  «Про тих, хто плаває, літає, нявчить і лає».
       Присутні  мали  змогу більше дізнатися про 10 найкрасивіших птахів України,  найменшого і найбільшого птаха, мешканців наших водойм та різноманітний світ  домашніх улюбленців,  їх поведінку, вдачу та звички.
       В свою чергу  учасники клубу  розповідали цікаві історії про своїх домашніх вихованців, відгадували загадки та відповідали на запитання вікторини. Ознайомились з тематичною викладкою літератури «Дивосвіт рідної землі». Сплеск емоцій всі отримали від найцікавішого присутнього на заході – кота Черниша, невід’ємного домашнього друга сестричок Аліси та Жені Омельчук.
      Увагу дітей було звернено на те,  що всі тварини потребують нашої уваги, турботи та дбайливого ставлення до них, адже допомагаючи братам нашим меншим – ми допомагаємо собі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!