Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



суботу, 13 квітня 2019 р.

Весна – це жінка, жінка – це весна



   Біжимо, летимо, запізнюємося ... кудись весь час поспішаємо семимильними кроками, боїмося не встигнути... І все навколо перетворюється в "треба" ... А так хочеться весни !!!Але ж вона вже давно тут! І проходячи легкою ходою, весна день за днем відкриває таємниці світу.
 У квітні є гарне свято – всесвітній день книги, в рамках якого бібліотеками Житомирської області проводиться ніч в бібліотеці. Ми теж приєдналися до цієї акції. У читальній залі центральної міської бібліотеки відбулося свято «Весна – це жінка, жінка – це весна». На території "Вільного простору" радо вітали своїх колег-бібліотекарів із Овруча, представниць прекрасної статі жіночого клубу «Стиль життя», компанії «Оріфлейм», творчих жінок нашого міста.
   Господиня заходу Галина Храпійчук запросила всіх бажаючих приєднатися до поетичного марафону «Весна-Жінка-Кохання». У теплій невимушеній атмосфері звучали авторські поезії та вірші улюблених поетів.
З цікавими, неповторними, ліричними творами присутні познайомилися, переглянувши підбірку літератури «Поезія – це музика душі».
   Поезія надихає на піднесений стан, який пов’язаний з тим, про що людина мріє, фантазує, думає. Учасники заходу поділилися своїми заповітними мріями і випустили їх у вільний простір.
Як ви гадаєте, якою повинна бути справжня жінка? Ми вважаємо ось так:
   З незапам'ятних часів жінки прагнули виглядати привабливіше і тоді ж стали використовувати для цієї мети різні засоби. Сьогодні в розпорядженні представниць прекрасної статі цілий арсенал різноманітних косметичних продуктів. Як ми в ньому розбираємося, допомогла визначити вікторина від компанії  Оріфлейм.
Підбірка літератури «В полоні краси і магії» була присвячена цій актуальній для кожної жінки темі.
«Родзинкою» зустрічі став виступ друга бібліотеки Олександра Вербила, який відійшов від звичного амплуа і виконав не тільки пісні, а й гумористичні монологи.
   Цю веселу нотку продовжила наша колега, актриса аматорського театру, Тетяна Примаченко, зігравши досвідчену сільську жіночку Анжелу Петрівну, яка поділилася своїм життєвим досвідом.
 Приємним моментом став конкурс-дегустація домашньої випічки «Жінка-господиня». Поважне журі визначило переможниць, а ідейний натхненник конкурсу Валентина Вигівська вручила їм пам’ятні призи.
Вразили присутніх оригінальні роботи гостей з Овруча.
   Тепле спілкування за філіжанкою кави зігріває душу і робить хвилини життя неповторними. Сподіваємося, що така світла, емоційно насичена зустріч в рамках "Вільного простору" запам’ятається надовго. А незабутні світлини з фотозон, зроблені в бібліотеці, ще не раз нагадають про ці приємні моменти.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!