Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 28 серпня 2018 р.

В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна і сильна



Нещодавно Україна відсвяткувала 27 річницю проголошення незалежності. Це величне державне  свято кожного року  підтверджує існування нашої незалежної, демократичної та унікальної країни. Сьогодні ніщо не може зупинити відродження національного духу, адже кожний громадянин України, на генетичному рівні, має в цьому потребу і прагне всіма фібрами душі доторкнутися  до духовної, культурної спадщини нашої Батьківщини.   
   Бібліотекарі бібліотеки – філії №2 долучились до загальноміських святкувань.
В міському парку на гостей та жителів міста чекала конкурсно – розважальна програма «Міцніє у віках  наша незалежна Україна». З маленькими громадянами було проведено  інформаційну експрес - хвилину «З Україною у серці». Малеча мала змогу послухати легенди про Україну, пригадати державні та народні символи, обряди та традиції нашої країни, розповісти вірші про рідний край.
   Відвідувачі святкового заходу активно знайомилися з книжковими експозиціями: «Україна – країна талантів», «Пригорнусь душею до Вкраїни, засміюсь, заплачу, помолюсь…», на яких було представлено документальні, літературні, творчі та художні роботи, присвячені історії формування української державності, боротьбі Українського народу за незалежність держави, вшануванню пам’яті героїв, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України. Розповідаючи про книгу та бібліотеки міста, працівники бібліотеки, дарували містянам тематичні книжкові закладки «Україна читає».
   Яскравим доповненням святкової атмосфери стала тематична фотозона, біля якої жваво збирався натовп для гарного кадру.
   Ми віримо в майбутнє України і бажаємо щоб свято Незалежності принесло в українські родини щастя, добро, мир та любов. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозуміння.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!