Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



пʼятницю, 17 серпня 2018 р.

Бібліотека суспільного простору


   Літо. Спека. Час відпусток та відпочинку, але в бібліотеці все одно кипить робота. Працівники знову долучаються до участі у «Громадському Проекті: Бюджет участі м. Коростень 2018», який є платформою реалізації ідей для покращення нашого міста, підготувавши проект «Бібліотека суспільного простору». Проект дозволить зробити великий крок за межі бібліотеки: урізноманітнити дозвілля коростенців новим елементом міського середовища; створити сприятливу можливість для сімейного відпочинку та читання; наповнити дозвілля відвідувачів цікавим і корисним; розширити межі бібліотечного простору наблизивши книгу до місця відпочинку городян. Це зелені зони літнього відпочинку: площі, парки, пляжі на березі річки Уж.
   Цим проектом бібліотечні працівники хочуть привернути увагу до справжньої друкованої книги, бібліотеки, розкрити привабливість читання і зробити його улюбленим заняттям дітей, підлітків, юнацтва, молоді та людей літнього віку. Саме про ідею створення такого проекту та про інші цікавинки бібліотечної роботи спілкувалися журналісти КоростеньТВ з директором ЦБС м. Коростеня Галиною Боцман.
   Вдячні небайдужим коростенцям і сподіваємось  на  підтримку людей, які люблять читати, приймати активну участь у бібліотечних заходах та вболівають за культуру, адже без вашої допомоги неможливо втілити в життя цікаві ідеї. Просимо підтримати своїм голосом наш проект «Бібліотека суспільного простору», зареєструвавшись та проголосувавши на сайті https://by.rada-kor.gov.ua/ і в подальшому стати активними користувачами «Бібліотеки суспільного простору».  Заздалегідь дякуємо за Вашу активну підтримку і голосування за наш проект   «Бібліотека суспільного простору».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!