Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 15 травня 2018 р.

Яскравий старт нових проектів


Теплого травневого дня у бібліотеці-філії №3 для дітей було весело та гамірно - усіх зібрала та згуртувала приємна подія –  відкриття «Ігрового порталу». На урочисте зібрання  завітали шановані гості - представники влади, друзі, колеги та юні користувачі.  
   До уваги присутніх керівник проекту Олена Бондарчук у партнерстві з головою міської  ГО «Жіноча рада» Світланою Загоруйко представили нові бібліотечні проекти - «Ігровий портал» та «Хобі сфера».
 Вони були реалізовані за рахунок коштів муніципального гранту і передбачають  наявність у бібліотеці комплектів різноманітних настільних ігор для  цікавого, корисного проведення дозвілля дітей, молоді, нових знайомств і спілкування.
   Багато гарних слів та побажань на нашу адресу звучало від гостей заходу: міського голови Володимира Москаленка, народного депутата Верховної Ради України Володимира Арешонкова та ідейного натхненника бібліотекарів - директора ЦБС м. Коростеня Галини Боцман. 
Завдяки  благодійній допомозі Володимира Юрійовича  були придбані жалюзі на вікна для створення  комфортного затишку у бібліотеці. Участь у різних проектах відкриває нові грані діяльності, розширює можливості як для читачів, так  і для бібліотек. 
  Нам дуже приємно, коли наші ідеї втілюються у життя, а головне -  приносять користь нашим користувачам. Сподіваємось і на подальшу плідну співпрацю й підтримку  наших партнерів. Віримо, що це не останній проект, який буде нами реалізований.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!