Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 17 січня 2017 р.

Сніговик, морквяний ніс, в гору віника підніс

  Як чудово, коли приходить зима! Саме зимою відбуваються дива – оживає казка і, звичайно, збуваються найзаповітніші бажання та мрії. Але яка зимова казка на наших вуличках та ігрових майданчиках  без снігових скульптур? Діти з великим задоволенням ліплять сніговиків або, як кажуть в народі, снігових баб. За християнським повір’ям сніговики вважалися янголами, адже вони ліпилися зі снігу, який падав з неба. Тому дорослі і малі намагалися виліпити найвищого і найгарнішого сніговика і прикрасити його, а потім шепотіли йому  на вухо свої бажання. Як тільки сніговик танув, він передавав ці бажання на небеса.
За казковим календарем у січні свій день народження святкує Сніговик.

На його іменини до дитячої бібліотеки ім. Л. Українки завітали вихованці реабілітаційного центру «Віра. Надія. Любов». На них чекали різні ігри, конкурси, забави від Сніговика та Зими. Але хто йде на день народження без подарунків? Дітлахи вітали іменинника поетичними рядками. А згодом поділилися своїми мріями та загадавши бажання, «зліпили» сніговиків, вірячи в те, що з першим теплом обов’язково здійсняться їх мрії.

2 коментарі:

  1. Бібілотекарі ви супер. Особливо вразила дитяча безпосередність радість і задоволення як видноу відеоролику.

    ВідповістиВидалити
  2. Молодці працівники бібліотеки. Ви дійсно приносите дітям радість і задоволення своїми такими чудовими заходами. Вам здоров'я, творчості і наснаги. Я думаю , що це лише початок гарних і цікавих ранків для дітей. Просто молодці і дякую вам за роботу.

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!