Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



неділю, 13 листопада 2016 р.

Нестандартні, творчі, креативні – бібліотекарі активні!

  Як ви гадаєте, яким має бути бібліотечне креативне фото? Відповідь на це запитання ми отримали після підбиття підсумків конкурсу на кращу фотографію колективу «Б-фактор: битва бібліотечних колективів».
  У конкурсі взяли участь усі бібліотеки  нашої ЦБС. Бібліотекарі  проявили неабияку фантазію. Фото вийшли дуже цікавими та оригінальними. З представлених фотографій  методист ЦБС Світлана Коржук оформила у центральній бібліотеці фото-сушку і запропонувала всім відвідувачам бібліотеки проголосувати за найоригінальнішу світлину. І ось, коли бібліотекарі зібралися на  черговому семінарі,  була обрана рахункова комісія, яка відкрила скриньку, підрахувала голоси та визначила переможців. III місце розділили між собою бібліотека-філія №2 та бібліотека-філія №7, набравши однакову кількість голосів.  ІІ місце посіла центральна бібліотека. І місце з  найбільшою кількістю голосів отримала бібліотека – філія №3, колектив якої  презентував своє фото так: «Господині храму книг –  не кокетки, не пустунки, а мудрі, гарні та дотепні БІБЛІОЧАКЛУНКИ». Переможці були нагороджені корисними призами.
  А яка світлина найбільше сподобалася вам? Нам було б дуже цікаво дізнатися вашу думку з цього приводу.  Про це ви можете написати в коментарях
І місце

ЦБ, ІІ місце
ІІІ місце
ІІІ місце
Дитяча бібліотека ім. Л. Українки
Бібліотека-філія №4
Бібліотека-філія №5
Бібліотека-філія №6
Бібліотека-філія №8

18 коментарів:

  1. А мені сподобалося фото дитячої бібліотеки Л.Українки і №7

    ВідповістиВидалити
  2. Даже не думала , что в библиотеках проводят профессиональне конкурсы, меня это удивило и в тоже время молодец тот кто это придумал Хочу сказать, что мне понравилось фото, на котором библиотекарь , кроме как выдает книги еще и косит траву. А еще мне понравились девчонки Голливуда. Молодцы.Так держать и дальше придумывайте что - то интересное.

    ВідповістиВидалити
  3. Де ви знайшли бібілотекаря який уміє косити? Справжня єкзотика! Можна організовувати тури з зеленого туризму, майстер класи з коління трави, а зимою і відкидання снігу!!!
    А загалом конкурс живий, цікавий, оригінальний

    ВідповістиВидалити
  4. Справжні бібліотечні чаклунки-красуні, та ще дотепні, з почуттям гумору! Мені вони найбільше сподобалися!

    ВідповістиВидалити
  5. Я за бібліочаклунок,дуже оригінально звучить "не кокетки, не пустунки" по фото я б сказав і кокетки і пустунки не дивлячись на суворий вигляд "Минерви Макгонагалл" ))) А взагалі майже всі фото оригінальні.

    ВідповістиВидалити
  6. я голосую за библиотеку №3

    ВідповістиВидалити
  7. Молодець бібліотекар бібліотеки №5, що виявилася сама патріотична. Невже вона була на передовій. 10 класів за таке фото.

    ВідповістиВидалити
  8. Так як я люблю Гаррі Поттера,голосую за чаклунок.

    ВідповістиВидалити
  9. Мені дуже сподобалося креативне фото і влучний надпис під ним бібліотеки №2. Бібліотекарі молодці, тому що самі дружать зі спортом і залучають юне покоління до здорового способу життя та читання.

    ВідповістиВидалити
  10. мені подобаються фото бібліотек №2 та №7

    ВідповістиВидалити
  11. молодець бібліотека №5, так тримати!

    ВідповістиВидалити
  12. Дякуємо всім за коментарі! Радує, що всі так активно висловили свою думку і підтримали наших конкурсантів. Голосування проводилося також на нашій сторінці в "Однокласниках". І хоча думки розділилися, лідером залишилася бібліотека-філія для дітей №3. На другому місці за підсумками онлайн-голосування, бібліотека-філія №2, третє між собою розділили ЦБ і дитяча бібліотека ім. Л. Українки. Дуже приємно, що у нас такі творчі, нестандартні та креативні бібліотекарі і такі небайдужі читачі!

    ВідповістиВидалити
  13. мені сподобалась бібліотека №5 і №7

    ВідповістиВидалити
  14. Мені дуже сподобалось фото бібліотеки №5, молодчина!

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!