Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 1 жовтня 2013 р.

Багато років плідних кроків

Ідемо з книгою багато років,
Несемо книгу ми у світ широкий.
Дітей навчаємо до читання пошани,
Орієнтуємо в інформаційнім океані…
І навіть в негаразди та скрутні часи
Звучать в бібліотеці мудрі голоси.
                             Олена Бондарчук



Цьогорічна осінь не тішить нас гарними погожими днями. Не було й справжнього бабиного літа, яке таке бажане перед настанням сумних осінніх холодів. А у працівників бібліотеки – філії №3 для дітей радісно та сонячно на душі, адже вони святкують ювілей.
  55 років тому почала творитися історія цієї бібліотеки. Більше ніж півстоліття ведеться щоденна кропітка робота аби виховати у дітей любов до книги. Адже справжній читач починається з дитинства.
  Змінюються часи, разом з ними і бібліотека... Ми не уявляємо своє життя без комп’ютерів, але знаємо, що велике задоволення можна отримати від книги. Коли ти читаєш книгу, то сам ніби стаєш її героєм. Всі комп'ютери світу і навіть найкраще кіно не замінять  цих відчуттів. А бібліотека, як скарбниця знань, зберігає все це для свого читача і відкриває для нього чарівний світ пригод. В цьому їй часто допомагають партнери.  Творчо  співпрацює бібліотека  в рамках  діяльності клубу «Всезнайко»  з  вчителькою середньої школи №10 Світланою Володимирівною Мудрак. Це дуже світла, щира людина, спілкування з якою несе багато позитиву. Вона має цікаве хобі – створює відеоролики. Ось і до бібліотечного ювілею Світлана Володимирівна зробила чудовий подарунок – відеоролик про бібліотеку.

Вітаємо наших колег з бібліотеки – філії №3. Бажаємо творчої наснаги, професійного зростання, приголомшливих ідей і проектів, втілення в життя всього задуманого, а головне - добра, радості, гармонії в душі. Нехай мрії стають реальністю, а життя, як стрімкий потік поспішає назустріч новим відкриттям!

2 коментарі:

  1. Вітаю з Днем народження! Бажаю нових ідей та їх втілення! Гарне відео, поділіться досвідом. В якій програмі воно було створене?
    (Коваль Наталка)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо, Наталко, за поздоровлення і побажання! Відео дійсно чудове, самі залюбки поспілкувалися б з його автором. Думаємо, ролик робили в декількох програмах, точніше сказати, на жаль, не можемо.

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!