Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



суботу, 10 грудня 2022 р.

Сповнюй серце добротою


Благодійність приходить з розкритими долонями,  

її призначення – віддавати.

Перл Бак


    Добро, милосердя,  благодійність - це невід’ємні одне від одного поняття і в житті надзвичайно важливі. Тому не зайвим буде нагадувати про це суспільству нині – у час, коли нас оточують  байдужість та жорстокість… У другу неділю грудня в Україні відзначають День благодійності, покликаний підтримати та відзначити людей, які допомагають тим, хто цього потребує. В Україні є багато благодійних фондів та організацій різних рівнів та напрямків, які надають допомогу хворим людям, вимушено переміщеним громадянам, малозабезпеченим сім’ям, військовим та іншим людям. 

    Сьогодні нашій державі допомагають інші країни світу, бо в цю тяжку годину, яку переживає український народ,  неможливо вижити без підтримки…  Та українці сильні та витривалі, тому що вміють згуртуватися та допомагати один одному та нашим військовим, які відбивають навалу значно сильнішого ворога та загарбника. І майже кожен з нас став на шлях благочинства і ділиться чим може з нашими янголами в камуфляжі. 

    До Дня Благодійності бібліотекарі філії №3 ПБ Коростенської МТГ підготували віртуальну інформ-хвилинку "Мистецтво дарувати добро".  

    Одним з багатьох благодійників, хто допомагає нужденним, є настоятель ПЦУ отець Леонід Мельникович, який вже багато років не залишається осторонь і в наш буремний час регулярно збирає допомогу для ЗСУ та відправляє її нашим захисникам..

Складні часи роблять людей добрішими, а люди роблять добрішим навколишній світ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!