Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



середу, 18 листопада 2020 р.

Для тебе сину-світ яскраво розмалюю, щоб ти у ньому щастя віднайшов!

 


  22 листопада увесь світ відзначає  світле родинне свято - День Сина. Воно не офіційне та ще дуже молоде, не так відоме, як День Матері або День Батька. Багато хто про нього не знає, тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами цікавими фактами про історію виникнення  свята та  ідеями святкування.

          Найбільш точна історія свята, за даними проекту dilovamova.com, проста і свідчить про те, що це - саме громадська ініціатива. У 2014 році з подачі медіа-видання Guardian News & Media Limited, в контексті Міжнародного чоловічого дня з'явилася ідея проводити International Son Day (Міжнародний день сина).

Традиції святкування цього дня ще не сформувалися, тому у кожної родини є прекрасна можливість зробити його особливим, відзначати його по-своєму й можливо заснувати нову традицію, яка посилить зв’язок між рідними.

Доречними у це свято, звісно ж, будуть привітання для синів. Водночас зворушливі вітальні рядки матусь, що зустрічаються на форумах та в соціальних мережах, часто представлені як молитва за сина. Не менш яскравими - стримані емоції у привітаннях батьків своїх синів, у яких висловлюється гордість за досягнуті ними успіхи.

     Бібліотека-філія №4 до Свята Сина підготувала віртуальний відеокаст. Молоді матусі нашого міста висловлюють щирі емоції, привітання та почуття про материнство,  гордість за те, як це - бути мамою сина. Нехай це відео стане для вас натхненням для привітання своїх рідних. 

А ми в свою чергу вітаємо усіх синочків та синів зі святом! Бажаємо побільше теплих та ніжних слів, любові та затишку у ваших домівках!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!