Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 28 травня 2020 р.

Окраса нашого краю - полотна талановитих коростенців



  Коростень - надзвичайно цікаве і гарне місто, якому вже 1315 років! Невелике за розмірами, воно має древню та славну історію.
 Наше історичне місто чимось нагадує добру казку. В ньому органічно поєднуються пам’ятки історії із сучасністю. Місто вічно молоде і затишне водночас. Таке поєднання робить його неповторним.
   Ми любимо своє місто, яке з кожним роком красивішає і розквітає і, не зважаючи на солідний вік, молодіє. Коростень - місто доброї енергії, місто творчих людей.
 Кожній людині час від часу, як повітря, потрібна в житті віддушина – мить, щоб відійти від сірості буднів з їх проблемами і розчаруваннями й зануритися у щось світле й радісне…Для багатьох таким озонням, подихом свіжого вітру стають години творчості: кому про це краще відомо, як не художникам? Однак треба визнати, що для багатьох із них захоплення малюванням переростає у професію. Тоді все їхнє життя стає душевною медитацією, у пік якої серце митця починає прискорено битися і космічна напівсфера розверзається: у цю мить народжується нове творіння Майстра…
Пропонуємо переглянути дивовижні картини талановитих коростенців. Впевнені, що ви отримаєте естетичну насолоду від неповторних полотен!
Ми згадали далеко не всіх художників, маємо обмаль матеріалів. Будемо щиро вдячні, якщо ви, любі наші читачі, допоможете нам новими даними і наступного разу ми значно доповнимо краєзнавчі матеріали.
 Ми пишаємося творчістю наших земляків, талановитих митців і цікавих особистостей. Бажаємо  творчих успіхів, натхнення та наснаги у написанні нових робіт, які звеличують красу нашого краю.
З Днем народження тебе, наше місто, наймиліший і найдорожчий серцю клаптик України, без якого ми не можемо уявити свого життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!