Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 28 травня 2019 р.

Мудрість книг об’єднує родину


Тільки там, де читають батьки,
 зростає дитина, яка читає…
Януш Корчак.
      Родина й книга - тема глибока та багатогранна.  Вже пять років поспіль у нашому місті проходить сімейний  фестиваль «Родина Fest». Цього року дитяча бібліотека ім.Л.Українки та бібліотека - філія для дітей №3 взяли участь у фестивалі під гаслом  «Мудрість книг об’єднує родину». Всім бажаючим бібліотекарі запропонували  різноманітні конкурси, вікторини та ігри. Для любителів художнього слова було оформлено книжкові виставки «Мудрість книг об’єднує родину» і «Коростень – територія читання».

     Королева книг та казкарка Одарка запросили всіх охочих перевірити свої  знання про казки у грі «Повернення додому». У ході гри дітям потрібно було повернути героїв у свої казки, так як вони погубилися серед  персонажів різних  книжечок.

      Весело й цікаво пройшов конкурс «Телеграма від казкового героя», завдання якого полягало у тому, щоб відгадати назву казки та героя, від імені якого надіслана телеграма.
     Неймовірні емоції переповнювали старших учасників фестивалю  під час «Дегустації» книги Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика», що проводилась у вигляді вікторини.  Діти доповнювали один одного відповідями і виявилися хорошими знавцями даного твору.

     Найбільшою популярністю користувалася фотозона «Instagram». Зробити фото на згадку виявили бажання як діти, так і дорослі.

Під час свята панувала весела, цікава, захоплююча родинна атмосфера.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!