Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

Бібліо-Birthday: святкуй свій День народженння в бібліотеці.


   У дитинстві кожен з нас із нетерпінням чекає свого дня народження. І це не дивно –  цей чарівний день несе в собі безліч приємних сюрпризів, подарунків  та несподіванок. Батьки, зазвичай, роблять все  для того, щоб він став для дитини незабутнім та радісним.  Відсвяткувати його можна по-різному – все залежить від вашої фантазії. А можна просто прийти в бібліотеку…  І настане свято!
   Юним читачам бібліотеки-філії  №3, учасникам клубу «Всезнайко», працівники бібліотеки запропонували відзначати свої дні народження у бібліотеці.  І ось що з цього вийшло.
 Першою свій день народження вирішила відсвяткувати Іванка - велика книгоманка і постійна читачка бібліотеки. Звичайно, солодощі для гостей приготували батьки дівчинки, а от  про  проведення свята та створення фото-зон подбали працівники бібліотеки.

До розважальної програми було включено знайомство з книгою відомого дитячого письменника Всеволода Нестайка  «Принцеса Іванна», знайшлися інші книжкові цікавинки відповідної тематики. На честь іменинниці звучали привітання та побажання. Було чути гомін і сміх,  у залі панувала весела та грайлива атмосфера.
      Гадаємо такий експеримент був вдалим і святкувати  дні народження  у бібліотеці  виявлять бажання й інші читачі. Це стане ще однією гарною традицією, започаткованою у нашій книгозбірні.

1 коментар:

  1. Вау! Гарна ідея!!! Бібліотеки сьогодні - фонтани ідей та цікавих новацій.

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!