Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 24 травня 2018 р.

Будь в тренді! Читай українське!



Сьогодні сучасна українська література є надзвичайно різноманітною
та багатоплановою. Вона усе більше завойовує авторитет серед читачів і допомагає осягнути нюанси свого часу. У цьому безмежному океані друкованого слова будь-хто може  знайти книгу до душі, бо в ній представлено багато стилів, жанрів, думок, поглядів та оцінок. На День цікавого PROчитання «Читай українське, твори українське, живи українським» до  читальної зали центральної бібліотеки завітали читачі бібліотеки УТОС на чолі із її завідуючою Тетяною Ястремською.

  Бібліотекарі Тетяна Примаченко і Галина Піка зацікавили слухачів своїми поглядами на авторів та їх книги, розповіли про нові жанри в українській літературі, поділилися новинками, які надійшли до бібліотеки. На заході були представлені творчі портрети сучасних українських письменників: Світлани Талан, Володимира Лиса, Надії Гуменюк, Макса Кідрука, Ніни Фіалко, Василя Шкляра, Марії Матіос, Софії Андрухович, Люко Дашвар та інших.
     Ведучі детальніше зупинилися на романах «Помилка», «Коли ти поруч», «Розколоте небо» Світлани Талан, «Століття Якова» і «Соло для Соломії» Володимира Лиса, «Танець білої тополі» Надії Гуменюк, «Троща» Василя Шкляра, «Родинні гріхи» Ніни Фіалко та інших, не менш цікавих, творах.

    Завітайте до нас, щоб продегустувати сучасну українську літературу! Єднаймося в нашій любові до книг з однією найважливішою метою - хороша книжка має стати для кожного «святом, яке завжди з нами»!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!