Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 7 червня 2016 р.

Читаю я - читає вся моя сім'я

  В житті завжди є місце для свята, чи не так? В нашому древньому місті Коростені проводиться не тільки найсмачніший фестиваль дерунів, а з’явився і другий рік набирає обертів новий фестиваль сімейного формату «Родина FEST». Так приємно заявити про свою родину, позмагатися, поспілкуватися, набратися позитиву і просто відпочити! Це розуміють всі учасники фестивалю.  Ми, бібліотекарі, не могли залишатися осторонь. Ось так виглядала альтанка сімейного читання, де розмістилась яскрава виставка «Книжкова торбина для всієї родини». 
Працівники центральної бібліотеки радо зарошували всіх бажаючих пізнати сім кольорів щастя та прийняти участь у великій сімейній вікторині. 


Тим, хто правильно відповідав на питання, діставалися солодкі призи з побажаннями.

Отримали такі смаколики і місцеві письменники, що завітали до нас в гості – Віктор Васильчук, Галина Цепкова і Валентина Краснікова, які поділилися новими творчими здобутками. 



Батькам з дітьми, які відвідували альтанку сімейного читання, ми вручали власноруч розроблену пам’ятку «10 порад для батьків».
  Свято подарувало радість і гарний настрій,  по-справжньому об’єднало родини, допомогло дорослим поринути в світ дитячих мрій та фантазій, а дітям подарувало незабутні враження від ігор, квестів, майстер-класів, спілкування з мультяшними героями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!