Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 14 червня 2016 р.

70-річчя міста казок

Бібліотека наша рідна,
Їй виповнилось сімдесят.
Свій ювілей зустріла гідно,
А буде 100 літ відзначать.

  Нещодавно дитяча бібліотека ім. Л.Українки відзначала своє 70-річчя. Теплим сонячним ранком  на свято завітали дорогі гості: представники влади, колеги, благодійники, ветерани праці, батьки юних читачів і самі читачі.

  Активну участь у підготовці та проведенні свята приймали: Аня і Таня Клименко (міська гімназія) та Даша і Даня Вишинські (міська гімназія №7) – казкові герої; Карина Захарчук (ЗОШ №5), Іра Клименко (НВК №12) та Оля Ущапівська (педагог-організатор ЗОШ №5) – компанія «Обережно-дівчата»; Олексій Казаков (ЗОШ №5) – пан Алехандрес з Пашинбурга; Настя Нагорна (Кожухівська ЗОШ), Софія Жмаченко (Поліська ЗОШ).
   Вихованці ДНЗ №15, учні класу хореографії школи мистецтв ім.А.Білошицького,  творча надія міста – Юля Матвієнко – всі своїми виступами подарували хвилини насолоди всім присутнім.
   Несподіваними, приємними  та доречними виявилися подарунки від колег – оригінальна сценка-варіація на новий лад «Кайдашевої сім’ї»  та дитячий спортивний комплекс для раннього розвитку дитини.
   Ще одним приємним подарунком стали віконні гардини повністю на всі вікна  бібліотеки від народного депутата Верховної Ради України В. Ю. Арешонкова.
  А щоб свято залишилося в пам'яті не тільки цікавим, а ще і смачним, дітлахи поласували солодощами, які надали спонсори, один з яких воліє залишитися інкогніто, а інший - магазин «Солодощі» по вул. Грушевського,28.
  Минають літа, вишневим та каштановим цвітом осипаються весни, а бібліотека красиво і гордо живе у місті. Зараз це сучасний центр дитячого читання, інтелектуального і творчого розвитку дітей та змістовного дозвілля.
  Запрошуємо Вас до дитячої бібліотеки – у казкове місто, де події розгортаються, як у чудовому кольоровому сні, де живе книга – справжній маг, надзвичайне диво, створене людиною!
Адже бібліотека – то мати,
Мати знань і скарбів всіх земних.

1 коментар:

  1. Я хочу долучитися до вітань, дорогі бібліотекарі дитячої бібліотеки з нагоди ювілею закладу. Вам бажаю добра , миру , великої зарплати. І так тримати і надалі,працюйте і радуйте всіх нас і дітей, і батьків своїми такими цікавими заходами. Будьте здорові!

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!