Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 22 грудня 2015 р.

Розкажу Миколаю про що я читаю

  Свято Миколая з нетерпінням чекають діти, чекають казку, яку може подарувати святий. Адже саме в ніч з 18 на 19 грудня трапляються дива.
  Маленьке диво для дітей з реабілітаційного центру «Віра. Надія. Любов» підготували працівники бібліотеки ім. Л. Українки в співпраці із жіночим клубом «Стиль життя».  Зустрічали гостей Королева Книга, Леся Українка, Лукаш та Незнайко,  які повели присутніх книжковим королівством, де на них чекала  зустріч з Миколаєм. На літературному святі-конкурсі «Розкажу Миколаю про що я читаю» дітлахи розповідали, якими старанними, ввічливими та розумними вони були цілий рік.  Гості свята  грали в веселі ігри, декламували вірші і співали пісні, малювали гуртом свого улюбленого казкового героя. 
  За  такі вміння та старанність діти отримали солодкі подарунки та щирі привітання від жіночого клубу «Стиль життя», від учнів ЗОШ №5 - м’які іграшки.  Від дитячої бібліотеки дітлахи в подарунок отримали  ялиночки, які зробили читачі своїми руками.
  Свята тільки починаються і казка не закінчується. Є безліч див, які нам дарує  зима –  дива,  які створюють на наших обличчях посмішку і  зігрівають серце.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!