Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 8 грудня 2015 р.

Подарунки до зимових свят

  Передноворічна пора - казкові дні. Половина принади новорічного свята - в передчутті й чеканні, в приготуваннях до нього, чи не так? У цей дивовижний час ми самі стаємо чарівниками, бо можемо творити диво - подарунки своїми руками!
  Д
ля створення святкової атмосфери, розвитку фантазії і творчих здібностей, підтримки сімейних традицій, працівники бібліотеки ім. Л. Українки запросили читачів у творчу майстерню «Подарунки до зимових свят».
  Всі бажаючі могли зробити своїми руками будь-які роботи на новорічну тематику: поробки, подарунки, новорічні листівки, новорічних персонажів, прикраси інтер'єру.


  Іграшки створювали з щільного кольорового паперу, тканини, вати, всіляких підручних матеріалів (пластикових пляшок, жерстяних банок). Ялинкові іграшки робили з солоного тіста: формочками для печива робили фігурки, в середину вкладали ниточку, потім на висохле тісто клеїли блискучі зірочки, розфарбовували або робили декупаж. Ялинки виготовляли з картону й гофрованого паперу, а також робили ялинки з картонних коробок і декоративного шнура. А новорічні кулі були виготовлені з нитки і клею ПВА.

  Діти проявили фантазію, вміння, вклали в кожну роботу частинку душі.
  Ідеї для виконання оригінальної ялинкової іграшки або новорічного прикраси учасники майстерні змогли знайти в журналах, які виписує бібліотека:«Жасмін», «Веселий саморобкін», «Розкажіть Онуку», «Ведмедик Баррі», «Малятко».
  А ще бібліотекарі підготували приємний новорічний сюрприз. Який саме? Завітайте до бібліотеки ім. Л. Українки і побачите на власні очі!

2 коментарі:

  1. Які ж молодці бібліотечні працівники, що так гарно і цікаво проводять час з нашими дітками. Бажаю успіхів всім Вам і чекаю нових заходів як для дітей так і батьків.

    ВідповістиВидалити
  2. Ми дуже любимо наших читачів і намагаємося зробити все, щоб їм в бібліотеці завжди було цікаво. Дякуємо за гарні побажання!

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!