Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



середу, 18 червня 2014 р.

Казковий світ бібліотеки Лесі Українки


Що це є за днина?
Що це є за свято?
Що сюди зібрало
Так гостей багато?
Знаю, що за днина!
Всім це варто знати!
То прийшли сюди ми
Кімнату казок відкривати! 
       
  Ніщо так не тішить серце, як наші діти, особливо, коли вони здорові, щасливі,  веселі і дарують нам свою радість! У малечі повинно бути щасливе дитинство і за це маємо відповідати ми, дорослі. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Від нашої уваги, любові, виховання залежить доля дітей. І якщо  будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо  любов'ю та милосердям, вони змінять життя на краще!
  Свято відкриття кімнати казок «Казкове царство – мудре господарство» відбулося у дитячій бібліотеці ім. Л. Українки. А яке свято без гостей?!  Цього разу вони були дещо незвичні. Під час проведення вікторини у залі по одному з’являлися казкові герої. Ці яскраві персонажі  ростом з чотирирічну дитину, заполонили казкову кімнату. 
 Юні казкознавчики вгадували, хто завітав до них на гостини. Уривок казки «Солом’яний бичок» діти поставили, задіявши нових героїв та власну фантазію. 
Свято вдалося на славу, воно було яскравим, насиченим. Діти з радістю відгукувались на пропозиції ведучих  брати  участь у вікторинах, шарадах, конкурсах, які чередувалися із піснями, танцями, віршуванням. 


Зачарували присутніх виступи колективу  бально-спортивного танцю «Мрія» (художній керівник Володимир Ніколайчук) та пісні у виконанні Юлі Матвієнко – неодноразової переможниці різноманітних конкурсів.
   







Дорослі ж завітали на свято із вітаннями та подарунками.   Жіночий клуб «Стиль життя» подарував безліч сувенірів, великий торт у вигляді книги і костюми літературних героїв. Ще один костюм Незнайки, який пошила Олена Хоменко надав магазин «Стиль» (керівник Олена Матейчук). 
Кімнату прикрасив килимок, придбаний за сприяння депутата облради Сергія Васьківського. Особливу подяку у віршах  малеча висловила Людмилі Ліньковій, депутату міської ради, яка стала натхненником та меценатом створення іграшкової кімнати. Заступник міського голови Олександр Дзиґа палко вітав діток зі святом, а дорослим висловив подяку за гарну ініціативу.



  Завідуюча бібліотекою Олена Ущапівська  на завершення висловила надію, що кімната казок стане одним з найулюбленіших куточків бібліотеки. Тут діти зможуть відпочивати, слухати казки, брати участь у театралізованих діях, мандрівках, святах бібліотеки і, можливо, здійснять мрію зіграти Попелюшку, Лукаша, добру Фею, веселу Бабу Ягу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!