Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 23 лютого 2012 р.

Свято мужніх і відважних

                                                                                         




Ти – захисник Вітчизни, чоловік,
Ти до боїв, до оборони звик.
Це твоє свято, війнами омите,
І кров’ю тих, хто впав в бою убитим.
То ж бережи життя ти і сім’ю,
І землю рідну бережи свою.

      День захисника Вітчизни  символізує честь, мужність, патріотизм і велич подвигу. Ратна служба – нелегка і відповідальна,  але почесна і благородна справа.


      Це свято ми пам’ятаємо з дитячих років, як свято Радянської Армії та Військово - Морського Флоту. Сьогодні День захисника Вітчизни має ширше значення. Це свято ветеранів, учасників локальних збройних конфліктів і військовослужбовців, які охороняють наш спокій.
    В бібліотеках системи захисників Вітчизни вшановували  переглядом літератури «Я син твій Україно - ненько, і твій одвічний захисник", який організували працівники ЦБ ім. М.Островського до загальноміського урочистого засідання з нагоди  Дня захисників Вітчизни та 25-річчя створення  Коростенської міської ради ветеранів.  
   Читачі  бібліотеки – філії №3 та №5 під час години  мужності «Сьогодні славить вся Вітчизна своїх захисників» мали нагоду поспілкуватися з начальником  відділу комплектування Коростенсько - Лугинського ОРВК майором Павлом Степановичем Огарем, який розповів учням 10-х класів ЗОШ  № 10 наскільки престижною за останні роки стала служба в армії, на яких умовах служать в Збройних силах України її громадяни. Доповнили  захід підготовлені  перегляд та огляд літератури «23 лютого – День захисника Вітчизни ». На завершення присутні привітали гостя та  Антоніну Ничипорівну Мойсеєнко, яка  віддала службі в армії більше 12 років, а в даний час працює у бібліотеці – філії №3.
    









Ми приєднуємося до вітань. Зі святом усіх тих, хто чітко розуміє, що кожен день його роботи є захистом Батьківщини.  Бажаємо  міцного здоров’я, щастя, успіхів у ратній справі служіння Вітчизні, життєвих радощів, добробуту, злагоди, миру та любові на довгі роки.

3 коментарі:

  1. Колеги молодці, що запрошуєте на свої заходи таких людей, які можуть зацікавити користувачів. А ще мені сподобалось оформлення перегляду літератури. Сподіваюсь , що користувачі та й ви отримали насолоду від цього заходу.Жалкую , що не мала змоги бути присутньою на ньому. Вам і надалі успіхів.

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!