Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 24 серпня 2023 р.

Україна: країна нескорених, непохитних, незламних.

 «…Україно! Ти гордо йдеш вперед  до правди й волі,

Хоч падаєш, та знов встаєш з колін!..

Бо ти жива, ти незалежна, Україно!

Тебе війною не перемогти!»

    Україна… Це все, що нас оточує: рідне, миле , неповторне! Це червона калина, що росте під вікном, рушник, вишитий теплими бабусиними і маминими руками, батьківська домівка, де затишно і тепло. Це багата, славна земля з історією нашого свободолюбивого народу, який протягом багатьох століть боровся за свою незалежність і наразі продовжує її виборювати. У ці важкі і трагічні часи ми згуртувалися, стали єдиним цілим, розгортаючи опір всюди і всіма силами, відчуваючи себе сильною і незламною нацією.

    До Дня Прапора і Дня Незалежності України працівники центральної бібліотеки провели вуличні акції. Наші земляки різних професій долучилися до поетичного флешмобу «Що означає Батьківщина для людини?». На майданчику перед бібліотекою було оформлено книжкову панораму - інсталяцію «Держава нескорених». Перехожі активно знайомились з книжковою експозицією. Бібліотекарі дарували містянам патріотичних Голубів Миру з гаслом «Україні – Миру!» і вітали зі святом Незалежності України. 

    24 серпня 1991 року навіки увійшла в історію нашої держави золотою сторінкою її біографії! Бажаємо усім українцям, щоб серця наповнювались гордістю за рідну державу, прагненням до єдності та порозуміння, нових звершень на благо України. Нехай в кожну домівку прилетить Голуб Миру з добрими звістками про Перемогу  та Мир в Україні! Слава Україні! Слава нашим Героям, що захищають нашу Свободу і Незалежність!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!