Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



середу, 5 жовтня 2022 р.

Буктрейлер на книгу «Ті, що співають у терні»

 

  Цьогоріч  виповнюється 45 років з часу написання бестселеру «Ті, що співають у терні» австралійської письменниці Коллін Мак-Каллоу. Це  справжня перлина світової романтичної прози - сімейна сага, оповідь якої охоплює 50 років. Це аж ніяк не нудне чтиво, це - захоплююча книга, що бере в полон з перших сторінок своєю глибиною, життєвістю, реалістичністю, побутом. Сильна книга про слабких людей. Кожен співає свою пісню і впевнений, що ніколи світ не чув нічого прекраснішого. Ми самі створюємо для себе терни і навіть не замислюємося, чого нам це коштуватиме.
  Сюжет твору сповнений безліччю почуттів: тут є і кохання, і біль втрат, і віра, і надія. Книга торкає за живе, сюжет здається до неподобства простий, але в той же час є в ньому щось особливе, якась родзинка, що виділяє цей твір серед інших.
Дуже цікаво Колін Маклоу у своєму творі  описала ставлення до жінок і чоловіків. Такий собі негласний патріархат. Начебто, жінка потрібна, але в той же час вона не існує - просто розчиняється серед проблем, щоденних домашніх турбот, у дітях. Найголовніший у сім'ї чоловік, але в той же момент він і найслабший, бо без жінки просто не зможе нормально існувати.
  Дивовижні, цікаві, багатогранні та неоднозначні персонажі, що викликають цілий спектр емоцій - від захоплення до подиву, від нерозуміння до огиди. Ці герої живі, справжні, саме такі люди оточують нас у звичайному житті. Тут можна аплодувати тонкому психологізму, спостережливості та проникливості автора.
  «Ті, що співають у терні» - з тих книг, які хочеться час від часу перечитувати.
Стиль написання настільки цікавий, що твір легко читається на одному диханні.
Тож, пропонуємо  поринути у світ кохання, віри  та людських відносин, у живі почуття, які змушують переживати та розмірковувати. Книга дає змогу прожити долю героїв і нікого з вас не залишать байдужим!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!