Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 16 травня 2019 р.

Віртуальну подорож «Столицями Європи»


18 травня 2019 року в Україні традиційно відзначатиметься День Європи. Святкування цього дня - ще одна можливість для мешканців України долучитися до європейських цінностей. Наша країна прагне стати повноцінною європейською державою та увійти до Європейського Союзу. До цього свята зазвичай планується багато різноманітних заходів.
  14 травня для читачів міської бібліотеки-філії №5 бібліотекар Ірина Вигівська провела віртуальну подорож «Столицями Європи». Присутні відчули себе туристами та відвідали видатні місця Франції, Німеччини, Греції, Австрії та Швейцарії. Вони дізналися про культуру, звичаї різних країн Європи, отримали незабутні враження від побаченого та почутого під час віртуальної подорожі.

   Бібліотека- філія № 6 також долучилась до святкування Дня Європи в Україні. Напередодні свята бібліотекар Галина Васильєва запропонувала своїм користувачам, учням 8-го класу ЗОШ № 13, стати туристами  віртуального бібліотуру «TRAVEL  країнами Європи». Присутні переглянули слайд-презентацію про дивовижні країни Європи, їх культурні та духовні надбання. Особливо захопила подорож до Польщі, її середньовічні міста й замки. Цікавою та пізнавальною була мандрівка до Німеччини, де дивним чином переплелися середньовіччя й сучасність. Також своїми родзинками привабили Франція, Швейцарія, Італія, Нідерланди та інші країни Євросоюзу.

  Змістовним доповненням до віртуального туру була тематична полиця  «Історія європейської цивілізації». Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного із нас. І ми – частина Європи.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!