Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 19 жовтня 2017 р.

Найважчі дороги Макса Кідрука ведуть до найвищих вершин

Через одноманітні і метушливі будні ми перестаємо помічати яскраві барви навколишнього світу. Але іноді варто зупинитися, зосередитися і оглянутися навколо.  Прислухатися до свого внутрішнього світу, поспілкуватися із близькими по духу, а то й по захопленню людьми. Поціновувачів книги, любителів живого спілкування із письменниками зібрала читальна зала центральної бібліотеки м. Коростеня на зустріч із креативним молодим письменником і мандрівником Максом Кідруком, який організував тур  #100містНОІМ з презентацією нової книги «Не озирайся і мовчи». 
Нам приємно, що і Коростень увійшов  до списку обласних центрів і невеличких міст нашої країни, які відвідає автор.
Чим цікава книга? Це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми. Окрім містичної складової, автор порушує проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, травлі у школі та бажання втечі від реальності, що притаманне підліткам.Для якої категорії читачів пише письменник? Універсальний стиль Макса Кідрука не залишить байдужим як досвідченого, так і юного читача, про що свідчить повна читальна зала. Цікава, інтелектуальна, легка у спілкуванні людина вдихнула у кожного із нас ковток свіжого повітря.
 А  2 години живого спілкування із надзвичайним автором промайнули як одна мить. Аудиторія настільки захопилася, що не хотіла відпускати – письменник не встигав відповідати на запитання. Заключним акордом зустрічі стала автограф- та фотосесія із талановитим письменником-мандрівником Максом Кідруком. Запрошуємо Вас  познайомитися із новою книгою письменника «Не озирайся і мовчи», яку автор люб’язно подарував бібліотеці, а також почитати  інші його твори.

2 коментарі:

  1. Дуже цікава молода людина. Варто познайомитися із його творами. Я прочитала "Жорстоке небо",Читаєш на одному подиху. Рекомендую.

    ВідповістиВидалити
  2. Ми також в захваті, що до нас завітав сучасний письменник-мандрівник Макс Кідрук. Завжди приємно поспілкуватись з неординарною особистістю. Запрошуємо Вас до нашої бібліотеки познайомитися з іншими творами автора.

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!