Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



неділю, 23 квітня 2017 р.

Мріємо, читаємо, мандруємо, подорожуючи рідним містом

  Кожного  року подорожуючі виставки проекту «Display-кросинг»  організовуються на різні тематики.  Минулого (2016-го) виставка мала назву "Книжковий Біг-Бен". Враховуючи, що Генеральною Асамблеєю ООН 2017 рік проголошено Міжнародним роком сталого розвитку туризму, Молодіжна секція УБА вирішила пов’язати цьогорічний проект з темою туризму, щоб дати можливість бібліотекам розповісти на всю Україну про свій рідний край, а також про важливість взаєморозуміння між народами, викликати інтерес і повагу до культури інших країн. Коростенська центральна міська бібліотека, прийнявши естафету від своїх колег із інших регіонів України, оформила та радо запрошує своїх читачів подорожувати разом з виставкою «Мрій! Читай! Мандруй!».
  Запрошуємо вас у наше чудове мальовниче місто і пропонуємо до уваги віртуальну виставку «Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах», яка відкриє світ видань про Коростень та Коростенщину.

  Пропонуємо переглянути дивовижні краєвиди Коростеня. Впевнені, що ви назавжди закохаєтесь у його туристичні родзинки і у вас виникне бажання побувати у нашому древньому місті з його багатовіковою історією. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!