Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



пʼятницю, 22 липня 2016 р.

Шаховий турнір в книжковому королівстві


  Шахи - захоплююче заняття, яке вимагає від гравців уваги, зосередження,  чіткого логічного мислення та вміння бачити перспективу. Це одночасно і спорт, і гра. Сьогодні вони, незважаючи на поширення комп'ютерних ігор, так само популярні, як і раніше.
 Міжнародний день шахів відзначається щорічно 20 липня. В цей день в дитячій бібліотеці ім. Лесі Українки пройшов турнір з шахів. 
  Вже не першій рік збираються діти, щоб позмагатися за звання кращого шахіста серед користувачів бібліотеки. Цього року свої сили за шахівницями демонстрували діти від 8 до 13 років і змагалися в двох вікових категоріях. Турнір пройшов захоплююче і цікаво. Перемогу здобули: учень школи №3 Максим Заклюка та учень школи №12 Богдан Кучер. Вітаємо переможців та всіх учасників турніру!

2 коментарі:

  1. Дуже радує , що і в літній період бібліотекарі проводять цікаву роботу з нашими дітками. Дякую, Вам працівники бібліотеки за це.

    ВідповістиВидалити
  2. Приємно, що наша робота допомагає цікаво і корисно проводити вільний час нашим любим користувачам, адже ми працюємо для них.

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!