Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 11 лютого 2016 р.

Бібліотека у світі, що змінюється

  На початку кожного року в центральній бібліотеці починається метушня, з’являються нові ідеї та пропозиції, як краще провести щорічний звіт бібліотеки перед читачами. Бібліотека постійно  розвивається і змінюється. За минулий рік відбулося багато яскравого, цікавого, нестандартного і цим хочеться поділитися з  користувачами.     Головним в бібліотеці є її книжковий фонд,  який у 2015 році нараховував 101.495    екземплярів  книг. Зацікавлювати користувачів навчилися не тільки книгами, а й заходами, завжди змістовними, інформаційно насиченими. Ще один секрет успіху - не тільки в акціях і масових заходах, а й в індивідуальній роботі з читачами. Ніщо не замінить вміння бібліотекаря запропонувати цікаву книгу, відверто поговорити, вислухати, дати корисну пораду.

  Про роботу бібліотеки за минулий рік розповіла завідуюча відділом обслуговування Марина Пославська. Її виступ супроводжувала слайд – презентація та відео «Центральна міська бібліотека у 2015 році», яке пропонуємо подивитися і вам:
  Бібліограф ЦБС Тетяна Примаченко презентувала присутнім розгорнутий перегляд книжкових новинок.


  
  











   А далі відбувся вечір-автограф «Я хочу в пісню душу перелити», на якому із власною концертною програмою «Крізь час» виступив  читач центральної бібліотеки, викладач школи мистецтв ім. Анатолія Білошицького - Олександр Вербило. 
  Олександр Володимирович - талановита,  цікава, енергійна творча особистість. Він належить до особливої категорії людей, для яких робота і життя нероздільні. Олександр живе музикою, робить добро і разом з піснями несе людям радість. Його люблять учні, поважають колеги. Олександр чудово грає на гітарі, має прекрасний голос. Пісні у його виконанні, а також розповідь про захід, яку підготувала радіожурналіст Інесса Утікеєва, пропонуємо до вашої уваги:

  Приємно, коли твою роботу оцінюють позитивно. А ще приємніше чути слова вдячності від читачів за професійну майстерність, творчий пошук, креативність і розуміти, що ми рухаємося в правильному напрямку.

2 коментарі:

  1. Колеги ви молодці і завжди на висоті. Нових звершень і вдячних користувачів.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо, Лідіє, за добрі слова і побажання на нашу адресу!

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!