Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 5 червня 2014 р.

Щоб сонцю і квітам всміхалися діти

   Чим нас радує перший день літа? Мабуть тим, що розпочалися канікули і попереду ще 90 днів сонця, свободи, відпочинку і незабутніх вражень. А ще – це День захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. І саме 1 червня у дитячій бібліотеці імені Л.Українки  відбувся день відкритих дверей "Щоб сонцю і квітам всміхалися діти", в якому приймали участь юні читачі бібліотеки разом зі своїми батьками. 
У програмі: конкурс малюнка на асфальті «Діти за мир в Україні», гра «Чиї  це речі?», вікторина «Впізнай героя», виставка-парад казкових героїв «В гостях у казки», перегляд мультфільмів «КнигоМультиманія». 
  Завідуюча бібліотекою Олена Ущапівська привітала всіх  із закінченням навчального року та побажала гарного, змістовного і творчого літнього відпочинку. Ведучі заходу розповіли про історію виникнення свята, на прикладах казкових героїв ознайомили дітей з їхніми правами. Учасникам заходу зачитувався уривок із казки і пропонувалося відгадати, яке право дитини порушується у цій казці («Пригоди Буратіно» – право на освіту, «Коза - дереза» - право на житло, «Чиполіно» -  право на свободу та інші). Юні книголюби залюбки взяли участь у конкурсах, які проходили в ігровий формі.
  Самим цікавим виявися конкурс малюнка на асфальті. Приємно було спостерігати, як діти, разом з батьками, активно включилися у творчий процес. "Діти за мир в Україні" – такою була тема конкурсу. Вибрана вона була не випадково, адже  всі ми знаємо про непросте становище в нашій країні. Роботи були цікавими, змістовними і повністю розкривали дану тему. Самі активні родини  отримали подарунки.



1 коментар:

  1. Дорогие коллеги! Принимайте блогерскую награду – Liebster Blog Award.
    Это награда, которая дается блогером другому блогеру за проведенную работу в блоге. Подробности в нашем блоге «Книголюб» http://knigarub.blogspot.com/
    Поздравляем с наградой!
    Успехов и признания от Ваших читателей!

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!