Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



пʼятницю, 7 березня 2014 р.

Де ховається Весна?

  Вже весна, і радість капелі гріє душу і наповнює серце. Ви вже встигли порадіти цим подіям? Якщо ще навіть не думали - терміново починайте радіти, просто тому, що вже пора. Весна - це диво!
Прямо зараз дозвольте собі відволіктися від дрібної суєти і проблем,  глибоко вдихніть і на видиху свідомо відпустіть всі ці важкості з душі, відчуйте, як ви з кожною молекулою весняного повітря наповнюєтеся світлом, надією, радістю і почуттям, що ця весна буде особливою.
  І стає легко на душі і серці, і плечі самі розправляються, очі починають бачити дивовижні відтінки, яких раніше не помічали, а губи самі зігріваються посмішкою. І не простою черговою усмішкою розтягнутих губ, а весняною усмішкою, народженою в самій глибині вашого серця. Посміхнулися? Здорово! Згадуйте про весняну посмішку частіше і даруйте її насамперед собі! Вітаємо вас з Весною і чарівним жіночим святом!

4 коментарі:

  1. Саме сьогодні і почала радіти, тому що у наше місто нарешті завітала весна! Відчуває, красуня, що вже пора прокидатися:-)
    Дівчатоньки, колеги мої милі, із Весною вас, із святом Кохання, Миру та Добра! Но весь рік запасу енергії, бодрості та гарного настрою!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, Тетяно! Давай радіти разом! Нехай в душі завжди буде радісно, тепло-тепло і по-весняному сонячно!

      Видалити
  2. Шановні колеги! Працівники міської бібліотеки для дітей вітають вас зі святом, і нехай ця весна буде особливою для вас - перший пролісок подарує вам ніжність! Весняне сонце подарує тепло!
    А березневий вітер подарує надію,І щастя, і радість, і тільки добро!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро вдячні за вітання! Сонце нехай сильніше пригріває і вам посміхається! Нехай душа співає від щастя! Бажаємо вам радості, натхнення і любові!

      Видалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!