Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 26 липня 2011 р.

Інновації в бібліотеках міста Коростень


  Життя сьогодні не стоїть на місці, воно тече, змінюється, а разом з ним змінюються наші уявлення про навколишній світ. Час вносить свої корективи, особливо сьогодні, коли завдяки мережі Інтернет відбувається справжня інформаційна революція. Ідучи на зустріч запитам користувачів, Коростенська міська ЦБС зробила крок до трансформації своєї діяльності, відкривши інноваційно – інформаційні центри з вільним доступом до «всесвітньої павутини».
  Всі  комп’ютери підключено до мережі Інтернет, яку бібліотеки мають змогу використовувати безоплатно завдяки керівництву ТОВ «ОРІОН - СІТІ».
  Відвідування  міських бібліотек принесе користувачам не лише змогу спілкування з «справжніми» друкованим виданням, а й долучить їх до читання тексту з монітору. Ті ж городяни, які ще не вміють грамотно скористатися відкритими перед ними інформаційними інтернет – ресурсами, мають змогу отримати практичну пораду, інформаційну підтримку від бібліотекарів – консультантів. А ще працівники ЦБС створили бібліотечний блог, де розміщуються новини культурного життя бібліотек міста -"БібліоШЕЛЕСТ", на якому Ви зараз знаходитесь. А відвідавши, можете залишити свій відгук–коментар. 

  В бібліотеках міста завдяки Інтернету можна забезпечити реалізацію багатьох власних потреб.
   Інноваційно – інформаційні центри з вільним доступом до Інтернет працюють у:  ЦБ ім. М.Островського - вул. Грушевського, 38;                     
філії № 1  для дітей ім. Л. Українки – вул. Грушевського, 37;
філії №2 – вул. Пролетарська, 37;
філії №3 для дітей – вул. Ш. Алейхема, 102, 
кожного дня, крім понеділка в ЦБ та філії № 2 та суботи в філіях № 1, № 3, з 10.00 до 18.00, останній день місяця - санітарний. Раді вітати Вас у наших бібліотеках!  

2 коментарі:

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!