Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



середу, 4 березня 2020 р.

Досвідчений казкар з єством дитини


Віктор Васильчук… Хто не знає цього завжди усміхненого  українського письменника? Його добрі, світлі  твори - про важливе в усі часи – дружбу, добро, любов. 29 лютого  Віктор Борисович відзначив свій 60-річний ювілей.
На зустріч із письменником до  бібліотеки-філії №1для дітей ім. Л. Українки завітали вихованці дитячого садочка №3. Малюки  підготували ювіляру сюрприз у вигляді вистави за його п’єсою  «Про Мальвочку і Карієс». Це була не просто вистава, а найсправжнісінький мюзикл.
  Про життєвий та творчий шлях письменника маленькі  читачі  дізналися із вуст самого автора, він із задоволенням відповідав на їх запитання. Почули зворушливі розповіді про братів наших менших, які  проживають разом із Віктором Васильчуком.
Спілкування було настільки простим і невимушеним, що  ніхто  не помітив, як швидко сплинув час і треба було прощатись. На добру згадку письменник подарував  малятам багато своїх цікавих казок. 
  Казка захоплює і розвиває фантазію та народжує мрію. А мрія - це велике щастя, вона дає крила для польоту у житті людини. Дуже хочеться, щоб мрія, а значить і казка, ніколи не зникали, щоб не черствіла дитяча душа, а розквітала чарівною квіткою. До казкового світу Віктора Васильчука  ми повертаємося знову і знову, бо він добрий і життєрадісний!

1 коментар:

  1. Дуже вдячний вам, шановні бібліотекарі, читачі й читачики, вихованці ДНЗ №3, батьки й мої шанувальники. Гарна постановка. Успіхів вам, мої дорогі!

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!