Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 4 червня 2019 р.

Серед дитячих мрій і втіх.

Щороку початок літа приходить до нас з  прекрасним святом радості та надії - Міжнародним днем захисту дітей. Саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони виросли здоровими, радісними, щасливими.
   Напередодні  Міжнародного дня захисту дітей до  бібліотеки-філії №1 для дітей ім. Л. Українки  завітали учні  3-А класу ЗОШ №1на літературно-ігровий експрес «Серед дитячих мрій і втіх».
   На них  чекали  Пеппі Довгапанчоха і казкарка Одарка, які привітали їх із чудовим святом. Вони провели для маленьких гостей чимало конкурсів  і вікторин, в яких діти перевірили свої знання, уважність та кмітливість. На казковій галявині біля бібліотеки  учасники перетворились на справжніх акторів казки «Солом'яний бичок».
    В естафеті з м'ячем діти проявили активність, спритність, рухливість, відчули себе справжніми спортсменами.
    Учасники активізували читацьку пам'ять, ерудованість  у конкурсі «Вибери правильну відповідь».
Дітей захопила гра «Розіграш призу». У захоплюючій грі «Рибалочка»  кожна дитина отримала море позитивних емоцій, взявши вудочки і відправившись на справжню риболовлю.
 Весело та цікаво пройшов майстер-клас по виготовленню гігантських мильних бульбашок. А на завершення свята було проведено гру-конкурс «Солодке дерево», після якої учасники отримали солодкі подарунки.
Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою. Діти отримали море задоволення і незабутніх вражень.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!