Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 22 травня 2018 р.

Перші проби пера


Обдарованість важливо не тільки знайти, а й розвинути.
                                                                                                 О.Пчілка
         Змістовно, цікаво та весело опановують основи журналістики учні міського ліцею під керівництвом вчителя зарубіжної літератури Галини Белько. Обдаровані діти прагнуть здобути якомога більше  знань і провести час з користю, тонко розуміючи прекрасне і майстерно передаючи його за допомогою слова.   
        
Участь талановитих ліцеїстів у літературному конкурсі «Перші проби пера», проведеного навчальним закладом спільно з бібліотекою – філією №2, стала чудовою можливістю продемонструвати  свої здібності в літературній творчості. Саме у книгозбірні пройшов фінал конкурсу.
  Учасниками заходу стали дипломанти в номінаціях «Авторська поезія» та «Авторська проза» за різними віковими категоріями. До складу журі увійшли: Галина Цепкова - поетеса, член Національної спілки письменників України, Галина Белько, Тетяна Маєвська- завідуюча бібліотекою- філією №2, Анжела Залевська  та Ірина Барилюк - вчителі української мови і літератури міського ліцею. 
       Ознайомившись із творчими доробками  юних авторів, журі прийшло до висновку, що всі  учасники – неординарні особистості, твори яких сповнені щирою любов’ю до Батьківщини, близьких людей, навколишнього світу. Присутні на заході мали змогу доторкнулися до  літературного світу дипломантів, уважно слухаючи їх твори. Члени журі нагородили учасників  конкурсу дипломам IIII ступенів.
          Неодноразово творчі досягнення  талановитих ліцеїстів друкувалися на сторінках літературного альманаху «Дивоквіт», що видається бібліотекою – філією №2  і наступний випуск без сумніву  продовжить гарну традицію. Бажаємо дипломантам , щоб їх життєвий шлях  був усіяний  творчими досягненнями та успіхами. Конкурс завершився, зроблено світлини на згадку, а талановитим дітям залишається чекати   на наступне літературне змагання.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!