Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 21 вересня 2017 р.

Люблю той світ, що отчим краєм зветься

О мій древлянський коханий краю,
в садах і квітах ти схожий з раєм. 
Галина Цепкова
  Краєзнавчий променад «Люблю той світ, що отчим краєм зветься» проходив на мальовничих берегах річки Уж. Щоб в черговий раз помилуватись  неприхованою  красою природи нашого краю, відчути з нею єднання, зібралися учасники клубу юних любителів природи бібліотеки-філії №1 ім. Л. Українки, учні ЗОШ №3.

    Діти разом з бібліотекарями зробили екскурс в минуле рідного міста та виявили відмінні знання з історії стародавнього Іскоростеня. Школярі з цікавістю ознайомилися з пам’ятниками та пам’ятними знаками, які знаходяться на території Коростеня та району. Проте найціннішим скарбом міста є його щирі, відверті, творчі й працьовиті люди - нащадки древлян, які шанують свій рідний край сумлінною працею, звеличують його трудовими здобутками, піснями, музикою, віршами. 
    Під час поетичної хвилинки «Торкнімось серцем до краси земної», яка доповнювала захід,  діти  декламували вірші Галини Цепкової, Лілії Бех, Валентини Краснікової, Миколи Сингаївського, Григорія Носенка і тим самим ще раз впевнилися, що наймудріша на землі – природа.  Люди, які живуть в гармонії з нею – найщасливіші і повинні її всіляко оберігати, дбати про її красу та весь навколишній світ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!