Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



вівторок, 14 лютого 2017 р.

Цей прекрасний дар кохання

  Під час тривалої зими кожному із нас хочеться більше тепла і любові. День святого Валентина - ще один привід згадати про своїх коханих. Сьогодні мало не в усіх країнах світу відзначають це романтичне свято. Всі закохані із нетерпінням чекають на нього, щоб зізнатися один одному в своїх палких і ніжних почуттях.
  До дня святого Валентина бібліотека-філія №4 організувала день відкритих сердець, в рамках якого провела майстер-клас «Привітні долоньки». 

Хлопчики разом із бібліотекарями виготовляли валентинки - долоньки, які потім подарують своїм подругам. Бібліотекарі розповіли історію походження свята Валентина та легенду, пов’язану з цим днем.  Присутні на згадку отримали арт-колажі, створені бібліотекарями.
  До Дня закоханих для користувачів  абонементу центральної бібліотеки підготовлено  перегляд літератури «Кохання буде жити вічно», на якому представлені кращі зразки української та зарубіжної літератури.  

Відвідувачі бібліотеки можуть поринути у прекрасний світ цього світлого почуття – любові.

  Бажаємо вам пронести це прекрасне почуття через усе життя. Бережіть у своєму серці вічну казку кохання! З днем святого Валентина!

2 коментарі:

  1. Скажу просто молодці бібліотекарі, навіть не забули про День Святого Валентина і організували для дітей та дорослих свято. Мені сподобались ваші заходи і дивлюсь і література є про кохання, видно ще й багато творів. Бажаю Вам працівники і надалі радувати нас, ваших читачів , гарними заходами і побільше радувати новою літературою.

    ВідповістиВидалити
  2. Хочеться сказати дякую всім працівникам бібліотек, за таку цікаву публікацію. Видно , що всім учасникам сподобалось свято.

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!