Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Літні зустрічі в бібліотеці

  Літо - довгоочікувана пора відпочинку та пригод! То й не дивно, що літніх канікул чекають всі діти: і маленькі, і великі. А всі батьки хочуть, щоб влітку їх дитина проводила  канікули цікаво, змістовно, щоб чадо зміцніло і добре відпочило. Хороший дитячий відпочинок - це дуже важливо для дітей, це дуже серйозно для дорослих! Де і як його найкраще влаштувати? Найцікавіший і корисний відпочинок для дитини - в хорошій, веселій компанії однолітків. Саме тому дитяча бібліотека ім.Л.Українки запропонувала  відпочиваючим в пришкільних мовних таборах цікаву і змістовну програму:
Ø екскурсія  «Цей мудрий світ - бібліотека»
Ø виставка-гра  «Чи знаєш ти книжковий світ»
Ø театр-експромт  «Оживає казка тут…»
Ø презентації:  «Хата моя, біла хата,  в білому світі одна. Пахне любисток і м'ята, мальви цвітуть край вікна», «Хустка – оберіг жіночої краси», «Відкриваючи завісу прекрасного», «Ліворукість – ознака геніальності  чи недуга?», «Абетка безпеки від бібліотеки», «Віртуальна подорож до Музею партизанської слави у с. Словечно»  і просто ігри  та відпочинок…
   За сприяння у національно-патріотичному вихованні молоді, формування любові до рідного українського слова колектив дитячої бібліотеки ім.Л.Українки отримав подяку від адміністрації НВК №12.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!