Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



середу, 22 квітня 2015 р.

Ми за чисте довкілля

Люби природу не як символ
Душі своєї,
Люби природу не для себе,
Люби для неї.
                         М. Рильський
     Сьогодні вже ні в кого не виникає сумнів в тому, що забруднення оточуючого середовища веде до втрати здоров’я. Чисте довкілля залежить від нас самих.  Бібліотека - філія №4  за підтримки депутата районної ради Андрія Медини організувала і провела  акцію «Ми всі володарі природи, тож збережемо її вроду», метою  якої було привернути увагу жителів мікрорайону «Київський» до проблеми зі сміттям, прибирання та приведення у належний  стан території біля бібліотеки та клубу, прибудинкових територій.    
     Активну участь у проведенні  акції прийняли  користувачі бібліотеки, члени клубу «Спорт для всіх» та всі небайдужі. Ми засуджуємо вчинки тих, хто смітить у парках та на вулицях, але на цьому не зупиняємось. І  власним прикладом довели,  що можна зробити наше місто чистішим.  Але, на жаль, проблема зі сміттям є чи не однією з найбільш актуальних для  сьогодення.       
       Флешмоб  «Ми за чисте довкілля» привернув увагу перехожих,  показав,  що не потрібно залишатися байдужим та чекати, що хтось прибере замість нас, адже  спільними зусиллями можна зробити наші вулиці чистими і комфортними. А висліву «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!» дотримуються не всі і свою актуальність він не втратить ніколи. Проведення таких акцій дає змогу об’єднатися навколо свідомого ставлення до збереження довкілля, очистити від сміття бодай невеличку ділянку свого міста,  власноруч створити красу навколо себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!