Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 16 жовтня 2014 р.

В полоні щирого слова



 В нашому чудовому древлянському місті Коростені знову осінь. Ця прекрасна і неповторна пора року вселяє в душі надію і щедрість, тихий сум і спокійну світлу радість. А ще дарує тепло людського спілкування і єднання з вічним і прекрасним під час літературно-мистецького фестивалю «Просто на Покрову», яке вже восьмий рік поспіль скликає поетів і письменників з усієї України. 
  З подробицями свята познайомить репортаж місцевого телебачення.

  Працівники центральної бібліотеки ім. М. Островського залюбки щороку приймають участь у фестивалі, організовуючи перегляди краєзнавчої літератури. А в цьому році, користуючись нагодою – люб’язно наданим організатором свята Віктором Васильчуком часом –презентували власноруч створене видання, в яке було вкладено багато сил, творчого натхнення – біобібліографічний портрет Василя Юхимовича «Світ у краплині слова», що з'явилося напередодні 90-річчя від дня народження нашого славного земляка, поета, пісняра, гумориста, ідейного натхненника свята "Просто на Покрову". Ось як відбувалася презентація:
А це - електронна версія видання:

  Приємно, що за активну участь у фестивалі, центральна бібліотека була відмічена грамотою.
  Щороку компетентне журі визначає кращих. За результатами конкурсів їхні роботи публікуються в літературно-мистецькому альманасі «Просто на Покрову».

  В рамках свята проходить творча акція «Література свіжого повітря», в якій приймають участь молоді дарування Коростенщини. Найбільш талановиті твори вміщені в однойменному літературно – художньому виданні.
  Такий приємний подарунок принесла нам чарівна осінь на Покрову. У всіх гостей свята на згадку про нього залишилися гарний настрій, теплі спогади і бажання приїхати наступного року. Запрошуємо всіх у наш неповторний поліський край, який зачарує вас щирим поетичним словом!

1 коментар:

  1. Приймайте ексклюзивну блогерську нагороду "Акорди творчого єднання"! http://misto-onlain.blogspot.com/2014/10/blog-post_20.html

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!