Одвічний ШЕЛЕСТ книги сторінок
І потяг до премудрості і слова,
Він мов води джерельної ковток
До себе кличе знову й знову...

Олена Ольгина



четвер, 2 жовтня 2014 р.

Мудрість книг і щедрість серця


   Кінець вересня радує останніми сонячними теплими днями, яскравими осінніми барвами і довгоочікуваним професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек. Цього року святкування вийшло подвійним - ми відзначали ще й 95-річчя центральної бібліотеки ім. М. Островського. Свято відбулося в оновленій читальній залі бібліотеки – ювілярки, в якій з’явилися нові столи, стільці і гардини. Але найголовніші на святі – це його гості.
  На урочистості завітали не лише бібліотекарі, але й представники громади міста та міської влади. Ми вдячні за щирі вітання і гарні подарунки. 
Вітання від гостей 








Приємні миті свята
  



  До вашої уваги відеосюжет коростенського телебачення:

та радіорозповідь талановитої журналістки, нашої колеги (адже колишніх бібліотекарів не буває), Інесси Утікеєвої:


  Навіть не віриться, що центральній бібліотеці ім. Миколи Островського в цьому році – 95 років! Така поважна і вічно молода ювілярка радо приймала вітання:
Бібліотека наша рідна!
Їй виповнилось дев'яносто п'ять!
Свій ювілей зустріла гідно,
А буде 100 літ відзначать.
  До ювілею працівники бібліотеки своїми силами створили  і віддрукували збірку матеріалів «Центральна бібліотека ім. М.Островського: сучасний культурний формат». Подивіться, яка вона вийшла:  

  І нехай свято завершилося та залишаться спогади про нього, які додадуть сил, оптимізму, бажання працівникам  бібліотек ЦБС і надалі реалізовувати всі можливості, енергію та професіоналізм, мудрість книг і щедрість серця  на користь своїм читачам.

6 коментарів:

  1. Шановні колеги, вітаємо вас із ювілеєм бібліотеки, бажаємо вам всім енергії та успіхів у благородній праці, прилученні користувачів до джерел творчості, знань і досвіду наших попередників та сучасників, багато-багато вдумливих, допитливих, розумних, талановитих читачів. Здоров’я вам, оптимізму, щастя! Нехай кожен день приносить вам радість!
    Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров`я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Поздоровляючи з цим чудовим святом зичимо Вам невпинного руху вперед, творчої енергії, успішного здійснення всіх планів та задумів. Нехай життя буде світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Миру всім нам і нашій Україні.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо за теплі сердечні вітання! Такі чудові побажання неодмінно здійсняться:)

    ВідповістиВидалити
  3. Шановні колеги!З ювілеєм вас та Всеукраїнським святом бібліотек!Багато вам гарних читачів та творчих партнерів-помічників!

    ВідповістиВидалити
  4. Уважаемые коллеги, примите самые искренние поздравления с Всеукраинским праздником библиотек! Процветания вашим библиотекам и коллективам, творчества во всех ваших делах и начинаниях, достойного финансирования, хороших читателей, а также добра, радости, оптимизма и благополучия. Пусть исполнятся все ваши мечты и желания!

    ВідповістиВидалити

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!